SLES - Sodyum Lauril Eter Sülfat

Ürün Adı :

SODYUM LAURİL ETER SÜLFAT (SLES)

Cas No :

68585-34-2

Formül  : 

C24H50Na2O5S

Görünüm

Açık Sarı Macun Şeklinde, Akışkan Yapıdadır

Moleküler Ağırlık :

496.7 g/mol

Özellikler :

Sodyum lauril eter sülfatın (SLES) kabul edilen bir daralması olan sodyum lauret sülfat (SLES) birçok kişisel bakım ürünlerinde (sabun, şampuan, diş macunu vb.) Bulunan anyonik bir deterjan ve yüzey aktif maddedir. SLES ucuz ve çok etkili bir köpükleştirici ajandır SLES, sodyum lauril sülfat (SLS), amonyum lauril sülfat (ALS) ve sodyum paret sülfat, birçok kozmetik ürünlerinde temizleme ve emülsiyon haline getirme özellikleri için kullanılan yüzeyaktif maddelerdir. Sabuna benzer davranırlar.

Kullanım Alanları :

  • Sıvı bulaşık ve makine deterjanları üretiminde, teknik temizlik malzemelerinde kullanılır.
  • Şampuan, sabun, duş jeli ve banyo köpüğü gibi kozmetik temizleme ürünlerinde yüzey gerilimini azaltma amacıyla kullanılır. Tuzlarla kolayca inceltildiği ve iyi bir köpük oluşturma karakteri olduğu için bu işlem için tercih edilir.
  • Diş macunu üretiminde kullanılır.

İade Koşulları : 

Kapağı açılmış , ambalajı bozulmuş veya zarar görmüş , kullanılmış ürünlerin geri iadesi kabul edilmemektedir.

Kargolama : 

Saat 15.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilmektedir.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Doğrulama Kodu

SLES - Sodyum Lauril Eter Sülfat

  • Ürün Kodu: SLES
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 332,11TL

Mevcut Seçenekler:

 

ÜCRETSİZ KARGO + KDV DAHİL FİYATLAR !

     Artan Miktarlarda Birim Fiyat Üzerinden İskonto Fırsatları
Kredi Kartına 12 Ay'a varan Taksit Seçenekleri

     Yüksek Miktarlı Siparişleriniz İçin Bizimle İrtibata Geçiniz.

     100 TL Üzerindeki Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Etiketler: SLES