Sodyum Lauryl Sülfat (SLS)

Ürün Adı :

SODYUM LAURYL SULFAT (SLS)

Cas No :

151-21-3

Formül  : 

CH3(CH2)11OSO3Na

Görünüm

Beyaz kristaller

Yoğunluk: 

0.37 g/cm³

Erime noktası: 

204-207 °C

İçinde çözündüğü madde

Su

pH :

7.2

Parlama Noktası

140 °C

Özellikleri  :

Anyonik yüzeyaktif olup hem sert hem de yumuşak suda çok iyi bir köpük profili vardır. Çamaşır deterjanı tozları ve tabletleri için ideal, yüksek kütle yoğunluğuna sahip bir iğne olarak tedarik edilir. Şampuan ve duş jelleri gibi kişisel bakım formülasyonlarında birincil yüzeyaktif olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda diş macunları ve ağız gargaraları için de kullanılır.

SLS'nin avantajları : Sabun köpüğünü daha aktif hale getirir, köpük miktarını artırır, emülsiyon özelliği nedeniyle fazla yağ ve kiri saç ve deriden uzaklaştırır, kullanım alanları ve çeşitliliği oldukça fazladır.

Kullanım alanları :

Başta kozmetik olmak üzere, deterjan ve oto bakım ürünleri gibi birçok köpük ve temizleme ürünlerinde kullanılır. Katı formunda olması açısından hem aktifi yüksek hem de köpük yapma özelliği ön plana çıkar.

İade Koşulları : 

Kapağı açılmış , ambalajı bozulmuş veya zarar görmüş , kullanılmış ürünlerin geri iadesi kabul edilmemektedir.

Kargolama : 

Saat 15.00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilmektedir.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Sodyum Lauryl Sülfat (SLS)

  • Ürün Kodu: SLS
  • Stok Durumu: Stokta var
  • 42,65TL

Mevcut Seçenekler:

 

ÜCRETSİZ KARGO + KDV DAHİL FİYATLAR!

     %0 Komisyon
     Peşin Fiyatına 3 Taksit
     Artan Miktarlarda Birim Fiyat Üzerinden İskonto Fırsatları
     Yüksek Miktarlı Siparişleriniz İçin Bizimle İrtibata Geçiniz.

     75 TL Üzerindeki Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Etiketler: SLS